Mi az a MagSafe?

A MagSafe az Apple által kifejlesztett vezeték nélküli táp- és kiegészítő szabvány. Egyszerűen fogalmazva, ez egy olyan funkció, amely megkönnyíti a vezeték nélküli töltést, és sok új és nagyszerű kiegészítő csatlakoztatását teszi lehetővé, ami még funkcionálisabbá teszi a telefont. Mindez a mágnesekkel, pajzsokkal, tekercsekkel és érzékelőkkel ellátott összetett felépítésnek köszönhetően lehetséges.

Co je to MagSafe?

Ha valaha volt Apple laptopja, akkor a MagSafe koncepció valószínűleg nem teljesen új az Ön számára. Az Apple eredetileg a MacBook Pro 2006-os piacra dobásakor mutatta be. Ha tölteni szeretné a MacBookját, a töltő gyorsan és egyszerűen csatlakozik a notebook oldalán lévő porthoz egy mágneses csatlakozó segítségével. Ez a kialakítás biztonságosabb, mint egy szabványos csatlakozó, mert könnyen leválasztható, ha kihúzzák.

Az iPhone-nal integrálható MagSafe azonban más és fejlettebb, mint a laptop töltők. Az Apple 2020 októberében jelentette be a MagSafe új verzióját, az iPhone 12 és 12 Pro megjelenésével együtt. Ettől a generációtól kezdve minden Apple telefon beépített MagSafe mágneses rendszerrel rendelkezik, amely biztonságos és gyors módja a telefon vezeték nélküli töltésének, valamint kényelmes rendszer a tartozékok, például MagSafe töltők vagy MagSafe powerbank csatlakoztatásához.

Rövid áttekintés a MagSafe rendszer fő előnyeiről az iPhone felhasználók számára.

A vezeték nélküli töltés kényelmes módja annak, hogy eszközét feltöltse anélkül, hogy kábelekkel kellene bajlódnia. Lehet, hogy már kipróbált néhány vezeték nélküli töltési lehetőséget a Qi töltőn keresztül, amely kompatibilis az iPhone 8 és újabb készülékekkel. Bár a MagSafe technológiával felszerelt telefonok továbbra is kompatibilisek a Qi szabvánnyal, a MagSafe technológia több szempontból is jobbá teszi a vezeték nélküli töltést.

  • Tökéletes elhelyezkedés - A mágneses kialakítás biztosítja a telefon tökéletes igazodását a benne lévő tekercsekhez, ami felgyorsítja az energiaátvitelt és növeli a hatékonyságot. Nem kell bajlódni a pozicionálással.
  • Gyorsabb töltés – Míg a Qi technológia jelenleg az iPhone készülékek 7,5 W-os tápellátására korlátozódik, a MagSafe kétszer olyan gyorsan tudja tölteni a telefont 15 W-on. Ki ne szeretne gyorsabb töltést?
  • Biztonságosabb töltés – Korábban nem volt biztonságos módja a telefonok ilyen gyors töltésének anélkül, hogy túlterhelték volna az akkumulátort vagy a telefonban lévő elektronikus alkatrészeket. A MagSafe kialakítás lehetővé teszi a gyors töltést a készülék károsodásának veszélye nélkül.
  • Nagyobb kényelem – A kényelem a MagSafe technológia másik nagy előnye a korábbi vezeték nélküli töltési technológiákkal szemben. Tipikus vezeték nélküli töltés esetén nem használhatta a telefont, amíg az a töltődokkolóban volt. Mivel a MagSafe töltők biztonságosan csatlakoznak telefonjához, vezeték nélküli töltés közben is használhatja a telefonját.

A vezeték nélküli töltés teljesen új világa mellett a MagSafe egy korszerű kiegészítő rögzítő rendszert is bemutatott az Apple felhasználóknak. A mágnesekkel felszerelt MagSafe megkönnyíti a különféle kiegészítők rögzítését. Ezenkívül új módot kínál a telefon autóba való felszerelésére. A MagSafe autós tartó biztonságosan rögzítve vannak a telefonhoz, így nem kell a frusztráló klipekkel vagy ragasztópárnákkal bajlódnia.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatás javítására, a teljesítmény elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes cookie elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megtekintése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vissza a boltba Rendelés