USB-C kábelek

Fedezze fel a töltés új szintjét a Cubenest szilikonból készült fonott kábelekkel! Ezek a csúcskategóriás kábelek sokkal tartósabbak, mint a hagyományos kábelek, így nem kell aggódnia az összegabalyodás vagy a foszlás miatt még hosszan tartó használat esetén sem. A rendkívül rugalmas szilikonszerkezetnek és a nylonfonatnak köszönhetően ez a kábel maximális rugalmasságot és tartósságot biztosít.

3 Tételek

 • ÚJ

  Cubenest USB-C/USB-C kábel 60W 1m 1db

  Az akár 60 W-os USB-C Power Delivery támogatással villámgyorsan töltheti MacBookját, iPadjét, iPhone-ját vagy más eszközeit. Videók és fényképek átvitele akár 480 Mbps sebességgel. 1 darabos kiszerelés.

  Raktáron

  4 990 Ft

  3 929 Ft ÁFA nélkül

 • ÚJ

  Cubenest USB-C/USB-C kábel 60W 1m 2db

  Az akár 60 W-os USB-C Power Delivery támogatással villámgyorsan töltheti MacBookját, iPadjét, iPhone-ját vagy más eszközeit. Videók és fényképek átvitele akár 480 Mbps sebességgel. 2 darabos csomag.

  Raktáron

  6 990 Ft

  5 777 Ft ÁFA nélkül

 • ÚJ

  Cubenest USB-C/USB-C kábel 60W 1m 4db

  Az akár 60 W-os USB-C Power Delivery támogatással villámgyorsan töltheti MacBookját, iPadjét, iPhone-ját vagy más eszközeit. Videók és fényképek átvitele akár 480 Mbps sebességgel. 4 darabos csomag. Fehér, rózsaszín, kék és zöld.

  Raktáron

  9 990 Ft

  7 866 Ft ÁFA nélkül

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatás javítására, a teljesítmény elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes cookie elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megtekintése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vissza a boltba Rendelés