Rólunk

Üdvözöljük a Cubenestben! Azért van itt, mert osztozik az Apple-termékek iránti szenvedélyünkben. Csakúgy, mint Ön, mi is szeretünk mindent, ami alma logóval van ellátva, és úgy gondoljuk, hogy csak a legjobb minőségű kiegészítőkkel szabad kiegészíteni.

Történetünk az egyedi készülékek iránti szeretetből indult ki. Csak egy baráti társaság voltunk – a kütyük szerelmesei, akik nem akartak beletörődni a közepes kiegészítők használatába a szeretett Apple termékeinkhez. Valami jobbat akartunk, olyat, ami igazán passzol az Apple eszközök által kínált esztétikumhoz és kiváló minőséghez. Így született meg a Cubenest.

Mitől vagyunk olyan egyediek? Ez a tökéletesség iránti megszállottságunk. Minden általunk megalkotott terméket gondosan megtervezünk, tesztelünk és továbbfejlesztünk, amíg el nem éri magas követelményeinket. És amikor azt mondjuk, hogy magas, akkor igazán magasra gondolunk. Mert az Apple készülékek ezt pontosan megérdemlik.

Milyen kiegészítőket fejlesztettünk tökéletesre? MagSafe töltők, MagSafe power bankok, MagSafe autós tartók, Apple Watch szíjakiPad állványok vagy akár a GaN töltők.

Miért válasszon minket? Mert mi is ugyanolyan szenvedélyesek vagyunk az Apple termékek iránt, mint Ön. Mert mindent megteszünk annak érdekében, hogy kiegészítőink tökéletesek legyenek, és mert nagyra értékelünk minden vásárlót, aki úgy dönt, hogy bízik bennünk. Olyan emberek közössége vagyunk, akiknek ugyanaz a szenvedélye.

Tehát ha Ön is olyan szenvedélyes az Apple termékek iránt, mint mi, ha értékeli a minőséget, a dizájnt és a funkcionalitást, és csak a legjobbat szeretné eszközéhez, üdvözöljük a Cubenestben. Itt vagyunk Önnek ❤️.

A társaság székhelye:

Allocacoc s.r.o.
Kallabova 31
616 00 Brno, CZ

ÁFA: CZ03800156

Bejegyezve a Cégjegyzékbe, Városi Bíróság Brno, C részleg, betétlap száma 86839.

Bankszámlák:

HUF
IBAN: CZ2601000001230748360217

EUR
IBAN: CZ0901000001150776790257

 

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatás javítására, a teljesítmény elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes cookie elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megtekintése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vissza a boltba Rendelés