PowerCube - új generáció

Bemutatjuk az új generációs PowerCube-ot, amely forradalmi változást hoz a töltés és a kábelek rendszerezése terén. A PowerCube a legújabb PD (Power Delivery) technológia felhasználásával megkönnyíti a belépést a sebesség és a hatékonyság korába. Ez a fejlett technológia intelligensen felismeri eszközeit és automatikusan alkalmazkodik, akár 20 W teljesítményt kínál 5, 9 és 12 V-os üzemmódban. Eszközeinek töltése gyorsabb lesz, mint valaha, legyen szó okostelefonról, táblagépről, laptopról vagy más elektronikus eszközökről.

1 tétel

 • ÚJ

  Cubenest PowerCube Extended USB A+C PD 20 W 1,5 m

  A PowerCube Extended USB A+C két USB csatlakozó, négy dugalj és 1,5 méteres kábelhossz egyedülálló kombinációja egyben. Kialakítása olyan, hogy az aljzatok nem blokkolják egymást, így a kábelek méretétől függetlenül egyszerre használhatja az összes aljzatot.

  Raktáron

  10 990 Ft

  8 654 Ft ÁFA nélkül

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatás javítására, a teljesítmény elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes cookie elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megtekintése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vissza a boltba Rendelés