Cubenest PD Autós fehér töltő E2C0

-30% A KÓDDAL NYAR30

Cubenest PD Autós fehér töltő E2C0

Az E2C0 autós töltő a legmodernebb gyorstöltési technológiával van felszerelve, amely biztosítja a maximális hatékonyságot és időtakarékosságot. Két USB-C portjának köszönhetően akár két eszközt (notebookot, tabletet vagy telefont) is egyszerre tud tölteni akár 45 W teljesítménnyel. Bővebben
Alternatívák

Raktáron

Szállítási nap: Kedd 23.7.2024

6 990 Ft

5 504 Ft ÁFA nélkül

Leírás

.

Az autós töltő az ideális megoldás az utazás közbeni töltéshez. Legyen szó munkaértekezletről, konferenciáról vagy csak kirándulásról, ezzel a kompakt töltővel mindig elegendő energiája lesz az eszközeinek. Ha a megbeszélés közben lemerül a notebookja, ne aggódjon, a töltő segítségével gyorsan és könnyen feltöltheti az akkumulátort az uta során.

Az autós töltő a legmodernebb gyorstöltési technológiával van felszerelve, amely biztosítja a maximális hatékonyságot és időtakarékosságot. Két USB-C portjának köszönhetően akár két eszközt (notebookot, tabletet vagy telefont) is egyszerre tud tölteni akár 45 W teljesítménnyel. Ez azt jelenti, hogy soha nem kell várnia, hogy az egyik eszköz feltöltődjön, mielőtt elkezdené a másik töltését.

.

A biztonság számunkra kulcsfontosságú. Ezért láttuk el az autós töltőt számos védelmi funkcióval, mint a túláram elleni védelem, a túlfeszültség elleni védelem, az túlfűtés elleni védelem és a rövidzárlat elleni védelem. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy az eszközei mindig biztonságban lesznek.

Mire képes?

.

Paraméterek
Bemeneti teljesítmény: 12-24V DC 4.5A
USB-C1 kimeneti teljesítménye: 2,5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/2,25A
USB-C2 kimeneti teljesítménye: 2,5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/2,25A
A töltő mérete: 64,6 x 26,3 mm
Súly: 22 g
Hővédelem, túlfeszültség-védelem, áramvédelem és rövidzárlat-védelem.

.

A következő technológiákat támogatja
PD 3.0, PD2.0, PPS
QC4.0+, QC 3.0, QC2.0
DCP, FCP, SCP, AFC
Apple 2.4, Samsung 2.0
BC1.2, PE2.0, PE1.1

A csomag tartalma
Autós töltő E2C0

Valami baj van, vagy segítségre van szüksége egy megrendeléssel kapcsolatban? Küldjön nekünk e-mailt vagy írjon nekünk a chatben!

E-mail: info@cubenest.hu

Cubenest PD Autós fehér töltő E2C0
Cubenest PD Autós fehér töltő E2C0

6 990 Ft

5 504 Ft ÁFA nélkül

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatás javítására, a teljesítmény elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes cookie elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megtekintése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vissza a boltba Rendelés