Apple Watch Trail Loop szíj

Az Apple Watch számára kifejlesztett szíj tökéletes ötvözete a kényelemnek, a funkcionalitásnak és a dizájnnak. A Trail Loop szíj a legigényesebb felhasználók számára lett tervezve, tehát nem csak egy praktikus kiegészítő az órához, hanem a mindennapi élet nélkülözhetetlen részévé is válik.

 .

Kompatibilitás


Apple Watch Ultra 2 49mm
Apple Watch Series 9 45mm
Apple Watch Ultra 49mm
Apple Watch Series 8 45mm
Apple Watch SE2 44mm 
Apple Watch Series 7 45mm 
Apple Watch Series 6 44mm 
Apple Watch SE 44mm 
Apple Watch Series 5 44mm 
Apple Watch Series 4 44mm 
Apple Watch Series 3 42mm 
Apple Watch Series 2 42mm 
Apple Watch Series 1 42mm 

Óraszíj csatlakoztatása

Nyomja meg és tartsa lenyomva az Apple Watch óráján található kibocsátó gombot, majd óvatosan illessze be a szíj csatlakozóját az Apple Watch órába, amíg egy rövid "kattanást" nem hall. Ezt követően ugyanezt a lépést ismételje meg a szíj második részével.

.

Óraszíj eltávolítása

Nyomja meg és tartsa lenyomva az Apple Watch óráján található kibocsátó gombot, majd óvatosan távolítsa el a szíj csatlakozóját az Apple Watch órából. Ezt követően hasonlóképpen távolítsa el a szíj második részét is.

.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatás javítására, a teljesítmény elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes cookie elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megtekintése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vissza a boltba Rendelés