Lokátor HoloTag s podporou Find My

A HOLOTAG (T1) egy nagyszerű módja annak, hogy nyomon kövesse a dolgait, és mindig megtalálja azokat. A Bluetooth Low Energy [BLE] technológiával az Apple Find My hálózatához tartozó, közeli Apple eszközökkel megtalálhatod elveszett tárgyaidat.

KÖVETELMÉNYEK
Ahhoz, hogy a keresőalkalmazás segítségével megtalálhassa ezt az elemet, ajánlott az iOS, az iPadOS vagy a macOS legújabb verzióját használni.

A HOLOTAG ELSŐ BEÁLLÍTÁSA (T1)
1. Az akkumulátor aktiválásához távolítsa el a szigetelőcsíkot.
2. Nyomja meg a gombot egyszer, majd ismét, és tartsa lenyomva körülbelül 5 másodpercig a párosítási módba való belépéshez. Egy hosszú hangjelzést hallani fog, amelyet egy indítóhang követ
3. Párosítsa a HOLOTAG-ot

.

A beállítás után a T1-et megtalálhatod az iPhone, iPad, iPod touch vagy Mac készülékeden a Find My alkalmazásban. Ha a T1-et a visszaállítást követő 10 percen belül nem adod hozzá az Apple ID-hez, a Bluetooth az energiatakarékosság érdekében leállítja a jelek küldését. A gomb újbóli megnyomásával felébresztheti a T1-et, és beléphet a párosítási módba. Ekkor újra elkezdheti az eszközök hozzáadását.

Az Apple ID-hez hozzáadott T1-et el kell távolítani a Find My alkalmazásból, és el kell választani az Apple ID-tól, mielőtt visszaállítható és hozzáadható egy másik Apple ID-hoz.

Ha a T1-et nem lehet hozzáadni, vagy ha a párosítási folyamat megszakad, akkor a gomb segítségével visszaállíthatja a T1-et, és újra párosíthatja.

AKKUMULÁTOROK
Ez a termék cserélhető CR2032 elemmel rendelkezik, amely legfeljebb 18 hónapig tart. Ha az elem lemerül, 3 egyszerű lépésben kicserélheti:

1. Lazítsa meg a csavart (nem lehet eltávolítani), forgassa az elemtartó fedelet az óramutató járásával ellentétes irányba az érme megállásáig, majd nyissa ki az elemtartó fedelet.
2. Cserélje ki az elemet egy új CR2032 elemmel, a pozitív elempólussal felfelé.
3. Zárja be a T1-et az elemfedélen és az alsó fedélen lévő pontok összehangolásával. 

PRIVÁT
Az Apple Find My Network fejlett titkosítást használ annak biztosítására, hogy senki más, még az Apple vagy a HoloMarq sem láthatja a T1 helyét.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatás javítására, a teljesítmény elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes cookie elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megtekintése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vissza a boltba Rendelés