HoloTag lokátor a Apple Find My támogatással

ÚJ

HoloTag lokátor a Apple Find My támogatással

A HoloTag intelligens helymeghatározó a hivatalos Apple Find My támogatással, amely nyomon követi személyes dolgait és tárgyait. Válasszon 1db-os, 2db-os vagy 4db-os csomagot. Bővebben
Csomagolás

Változat választás

Változat választás

tól 5 990 Ft

tól 4 717 Ft ÁFA nélkül

Leírás

.

Bemutatkozik a HoloTag - egy Bluetooth helymeghatározó chip, amely minden Apple-felhasználó nélkülözhetetlen társa. A mai rohanó időkben, amikor annyi minden jár a fejünkben, könnyen előfordulhat, hogy elfelejtünk vagy elveszítünk valami fontosat. Legyen szó a kulcsairól, a pénztárcájáról vagy akár a hátizsákjáról, a HoloTag segítségével mindent gyorsan és egyszerűen megtalálhat. Az Apple Find My app hivatalos támogatásával a HoloTag nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akiknek fontos az idejük és a nyugalmuk.

Nincs rosszabb érzés, mint amikor rájön, hogy elvesztette a kulcsát vagy a pénztárcáját valahol. A HoloTag segítségével ez többé nem fordulhat elő. A fejlett technológiának és az Apple Find My alkalmazással való integrációnak köszönhetően az elveszett tárgyak megtalálása gyerekjáték. Ráadásul a titkosításnak és az adatvédelemnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy adatai biztonságban vannak.

.

Hogyan működik?

Keresse meg tárgyát a Find My hálózaton lévő több millió Apple-eszköz segítségével. A HoloTag biztonságos Bluetooth-jelet küld, amelyet a közelben lévő Apple-eszközök (iPhone, iPad és Mac) érzékelnek. Ezek az eszközök elküldik a HoloTag helyét az iCloudba - ezután a Find My alkalmazásban megjelenítheti a HoloTag helyét egy térképen. Az egész folyamat anonim és titkosított a magánélet védelme érdekében. Ráadásul hatékony, így nem kell aggódnia az akkumulátor élettartama vagy az adatfogyasztás miatt.

Elveszett tárgy? Semmi gond!

Más Apple-termékekhez hasonlóan a HoloTag is beállítható "Elveszett" üzemmódba. Ha ekkor a hálózat bármelyik eszköze észleli a HoloTag-et, automatikusan megjelenik egy figyelmeztetés. Ráadásul lehetősége van üzenetet hagyni annak, aki megtalálja a készüléket.

.

Azonnal megtalálja, ha felhívja

Egy tárgy elvesztése nem kell, hogy aggodalomra adjon okot, ha van rajta HoloTag. Csak kövesse az utasításokat, hogy a közelébe kerüljön. A megtalálásához használhatja a Find My alkalmazást, amellyel hangos jelzést adhat le a beépített csengőn, vagy egyszerűen használhatja a "Siri, keresd meg a kocsikulcsaimat" parancsot.

Első a biztonság

Az Apple integráltan biztosítja a tanúsított adatvédelmet, így csak Ön férhet hozzá a készülék helymeghatározási adataihoz. A helyadatok és azok előzményei soha nem kerülnek közvetlenül a készülékre. Ráadásul a HoloTag helyadatait továbbító eszközök névtelenek maradnak, és minden adat minden lépésnél titkosítva van. Ennek eredményeképpen sem az Apple, sem a HOLOMARQ nem fér hozzá a tárgyad helymeghatározási adataihoz vagy a megtalálásában segítő eszközök személyazonosságához.

A HoloTag célja, hogy megakadályozza a jogosulatlan nyomon követést. Ha egy idegen HoloTag az Ön holmijához kerül, az iPhone érzékeli, hogy az Önnel utazik, és figyelmezteti Önt. Ha egy bizonyos időn belül nem találja meg az eszközt, az hangjelzéssel kezd el figyelmeztetni a jelenlétére. Nem kell azonban aggódnia a téves riasztások miatt, ha például olyan barátokkal van, akiknek szintén van HoloTagjük, vagy ha egy vonaton van, amely tele van ilyen készülékkel rendelkező emberekkel. A riasztások csak akkor aktiválódnak, ha az eszköz elválik a tulajdonosától.

.

Hosszú élettartam

A helymeghatározó nagy ellenálló képességgel rendelkezik a kedvezőtlen időjárási körülményekkel szemben, és az akkumulátora akár két évig is kitart. Ha az akkumulátor lemerül, az Apple készülék figyelmeztet, így könnyedén kicserélheti az akkumulátort. Egy CR2032-es elemet tartalmaz, így a készüléket már a dobozból kivéve is használhatja.

Jellemzők
Apple Find My
Hivatalos MFI tanúsítvány az Apple-től
Egyszerű telepítés - nézze meg az oktatóvideót
Segít megtalálni - egyszerűen keresse meg a tárgyat az alkalmazás térképén vagy a csengő megkocogtatásával
Tökéletes keresés - ha eltávolodik a HoloTag-től, az értesítések figyelmeztetik.
Megosztja a tartózkodási helyet - megoszthatja a tartózkodási helyét megbízható ismerőseivel a Keresés Alkalmazásban.
Megtalálja az elveszett tárgyat
Titkosított adatok

Paraméterek
Bluetooth 5.1
Beépített hangjelző (60db)
Cserélhető CR2032 elem (tartozék)
Méretek: 44 x 37,2 x 10,5 mm
Súly: 7g

Valami baj van, vagy segítségre van szüksége egy megrendeléssel kapcsolatban? Küldjön nekünk e-mailt vagy írjon nekünk a chatben!

E-mail: info@cubenest.hu

HoloTag lokátor a Apple Find My támogatással
HoloTag lokátor a Apple Find My támogatással

tól 5 990 Ft

tól 4 717 Ft ÁFA nélkül

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatás javítására, a teljesítmény elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes cookie elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi irányelvek

Részletek megtekintése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vissza a boltba Rendelés